Äventyr på Kullaberg

Vi är tacksamma för närheten till ett av Skånes mest besökta naturreservat Kullaberg och allt vad det har att erbjuda. Närheten till vattnet och de branta klipporna öppnar möjligheten för en mängd olika aktiviteter. Vi vill därför ge våra äventyrslystna gäster möjligheten att utforska berget, dess varierande natur och grottor. 

 

På morgonen hämtar er guide upp er i sin Landrover och han tar er ut till Kullens spets och välkända Kullens fyr. Här ute är naturen magisk och havet likt ett skådespel. Dagens första aktivitet bjuder på nerfirning (rapellering) nedför två väggar om 13 respektive 25 meter. Äventyret fortsätter med guidad grottvandring och besök av Kullabergs mest kända grottor. Därefter är det dags att avnjuta matsäcken ni fått med er på morgonkvisten.

 

Med nytankad energi är ni manade inför dagens sista aktivitet. På mountainbikes tar ni er tillbaka till hotellet med vägen över Kullen och dess unika natur. Väl tillbaka hos oss på Strand pustar ni ut, smälter dagens intryck över en 3-rättersmiddag i omhändertagande miljö.

 

Minimum 4 pers vid varje äventyrstillfälle

 

Kullen Adventure

Helgpaket två nätter fre-sön 

Kategori 1, rum med balkong och havsutsikt 3950 kr/pers

Kategori 2, gavelrum med balkong och till viss del havsutsikt 3750 kr/pers

Kategori 3, litet rum med utsikt mot trädgården 3550 kr/pers

 

I priserna ingår två nätters logi med frukost, samt liten välkomstpresent på rummet vid ankomst. Båda kvällarna serveras 3-rättersmeny. På lördagen får ni med er matsäck och äventyret ingår i priset (guide, rapellering, grottvandring och mountainbike). Efter en dag på berget så serveras afternoon tea på lördagseftermiddagen.

 

 

VIPs tips!

Komplettera gärna er vistelse med något av nedanstående tillval, så finns det färdigt på rummet vid ankomst.

VIP 1 Öl och snacks 85 kr/pers

 

VIP 2 Mousserande Piccolo och snacks 120 kr/pers

 

VIP 3 1/1 fl Mousserande, jordgubbar och husets praliner 645 kr/rum

 

VIP 4 1/1 fl Champagne, jordgubbar och husets praliner 995 kr/rum

 

Morgonrock 50 kr/pers

 

Cykel 100 kr/dag

 

Vi har en TV för utlåning, förboka gärna!