Konferens

Strand Hotell är ett utomordentligt konferensalternativ för den mindre gruppen som eftersöker inspirerande miljö och lokaler som skiljer sig från det ordinära.

Till oss kommer grupper som uppskattar vår omsorgsfulla matlagning och vänliga omhändertagande. Närheten till Kullaberg, havet och Nabbens naturreservat är utmärkta komplement till en rogivande konferensvistelse hos oss.

Här är aktivitetsutbudet brett med allt från bergsklättring till ridning och inte minst vinprovning med lokala producenter. Mer information om aktiviteter finner ni under länken till vänster. Framför era önskemål så skräddarsyr vi ett konferenspaket som passar er.

På vår västra veranda med utsikt över Skälderviken släpps tanken fri och bidrar till kreativitet.  I denna lokal finns utrymme för max 12 personer.

På övervåningen i huvudbyggnaden riggar vi också om för konferenslokal och är anpassat för den mindre gruppen som önskar sitta mer avskilt.  Även härifrån är utsikten vacker från både lokalen och dess stora balkong.

Vår matsal är passande för större konferensgrupper med dess rymd och glimtarna av havet är uppskattat. I matsalen kan vi duka för upp till max 20 konfererande.

I konferenslokalen finns tillgång till white board, blädderblock samt projektor med tillhörande filmduk. Även vatten, frukt, block och pennor ingår i lokalhyran.

- Exempel på konferenspaket -

 

Förmiddagskaffe med nybakad fralla
Nybakade surdegsbullar serveras med ost och skinka samt grönsaker

 

Lunch tillagad på närproducerade råvaror
Liten sallad med kallrökt röding, syrad grädde och krutonger

                                 ***

Tupp från Tockafarmaren
Morötter från Nöbbelöv, gröna oliver i salviabuljong och rökt fläsk

 

Eftermiddagskaffe med hembakad kaka
Mazarin med jordgubbskompott

 

Trerättersmeny tillagad på närproducerade råvaror;

 

Nässelsoppa med rökt Stenbit
Rom från Skälderviken, pocherat sprättägg och brynt gräddfil med rågbrödskrutong

                                 ***

Lamm från Östrasönneslöv
Rostade persiljerötter från Bjäre, champinjoner från Ugerup samt ramslök, sky och syltad citron

                                 ***

Syltade rabarber
Vaniljglass och friterad pannkaka

 

 

Övernattning


Frukost
Härlig frukostbuffé i all enkelhet med nybakat surdegsbröd, hemmagjord müsli, cornflakes, juicer, yoghurt, ost, skinka, salami, Strands leverpastej, ägg från Jonstorp, sill, färska frukter, grönsaker, sylt och marmelad…