RESTAURANGEN

God jul & Gott nytt år!

Vi har nu stängt för säsongen och öppnar åter den 14:e feb

 

 

Förfrågningar via e-mail

Kontoret är bemannat de flesta dagar under tiden vi har stängt. Ni är varmt välkomna med förfrågningar och bokningar inför 2018 via e-mail, så svarar vi så snart vi får möjlighet. Tack för visat tålamod.
info@strand-arild.se

Varmt välkomna tillbaka den 14:e feb 2018

Traditionsenligt öppnar vi i samband med Alla Hjärtans Dag. Därefter har vi öppet ALLA DAGAR fram till jul. 

Restaurangen

Jag har arbetat som kock på restauranger i Skåne, Köpenhamn, Paris och Uzčs. Under min lärotid har jag blivit fostrad av kockar med genuin kärlek till hantverket. År 2004 tog jag och min familj över Strand Hotell vilket skapade möjligheten till att forma mitt eget kök.

 

På Strand Hotell lagar vi mat med stor omsorg och vi värnar om vårt hantverk som består av råvaror av högsta kvalitet. Vi använder närproducerade och ekologiska råvaror i så lång utsträckning som möjligt, och i annat fall ursprungsmärkta produkter.

 

Våra menyer baseras på de bästa tillgängliga råvarorna som säsongen har att erbjuda. Vårens primörer, sommarens mångfaldiga örter, skogens guldkorn om hösten och inte minst vinterns kryddor och rötter. Vår inspiration hämtar vi både från den skånska traditionen och det enkla från medelhavet.

Utsikten från vår restaurang är vacker med glasverandor som vetter mot Arild, Skälderviken och Bjärehalvön. Lika tilltalande är vår matsal där rymden och kakelugnen sätter sin prägel och havet skymtar. Även vår salong med öppen brasa finns tillgänglig i samband med fördrink innan middagen, eller för er som vill komma förbi på ett glas efter långpromenad på Kullaberg.

 

 

Hos oss vill vi att våra gäster ska njuta av allt vi har att erbjuda beträffande god mat och dryck i en omhändertagande miljö.

 

 

Varmt välkomna!

Björn Palmgren med personal

STÄNGT för säsongen fr. 21:e dec kl 15.00-14:e februari 2018För bokningar och förfrågningar är ni varmt välkomna att höra av er till oss;
042-34 61 00 eller 042-34 66 20

info(at)strand-arild.se