HOTELLET

Vardagsnjutning

Till oss är ni varmt välkomna mitt i veckan för "Vardagsnjutning". I priset 1175-1425 kr/pers ingår 3-rättersmeny, logi och frukost. Gäller Sön-Tors 29 april-28 juni.

En pärla längs Kullaleden

En fulländad upplevelse! Efter dagens utmanande vandring njuter ni av vårt Vandringspaket då trerättersmeny, övernattning, frukost samt matsäck till nästa dags vandring ingår. Priset är 1325-1575kr/pers beroende på rumskategori.

Yoga och välbefinnande

Vi har ett nära samarbete med en av Kullabygdens duktiga yogainstruktörer. Jennifer Hamming är holistisk hälsocoach och yogalärare.

Passa på att avrunda vistelsen på Strand med en yogaklass i Jennifers närliggande yogacenter eller varför inte ute i det fria om vädret tillåter!     

Kontakta oss gärna för mer info och priser.

Sedan 1800-talets andra hälft har Arild lockat semesterfirare som eftersökt lugnet i denna inspirerande miljö.

 

Det unika ljuset, havet och Kullaberg har verkat tilldragande bland såväl konstnärer som turister.

Vår ambition är att bevara den gedigna pensionatskänslan i kombination med ett familjärt omhändertagande. Vårt personliga hotell och dess vackra omgivningar erbjuder en speciell upplevelse och passar såväl under familjesemestern, som vid en romantisk weekend, i goda vänners sällskap och konferenser.

På Strand Hotell har vi totalt 13 dubbelrum vilka är fördelade mellan huvudbyggnaden och vår sidobyggnad Utsikten. Samtliga rum är försedda med badrum. Rummen är uppdelade i tre olika kategorier med hänsyn till utsikten.

 

·  Kategori 1, rum med balkong och havsutsikt

·  Kategori 2, rum med balkong och utsikt mot trädgården och havet

·  Kategori 3, rum med utsikt över trädgården