HOTELLET

Vintermys 14 feb-25 mars

Till oss är ni varmt välkomna att njuta av veckans alla dagar! I vårt "Vintermyspaket" ingår 3-rättersmiddag, övernattning i rum med havsutsikt (i mån av plats) samt frukost för 1175 kr/pers
Gäller alla dagar 14 feb-25 mars

En pärla längs Kullaleden

En fulländad upplevelse! Efter dagens utmanande vandring njuter ni av vårt Vandringspaket då trerättersmeny, övernattning, frukost samt matsäck till nästa dags vandring ingår. Priset är 1325-1575kr/pers beroende på rumskategori.

Yoga och välbefinnande

Vi har ett nära samarbete med en av Kullabygdens duktiga yogainstruktörer. Jennifer Hamming är holistisk hälsocoach och yogalärare.

Passa på att avrunda vistelsen på Strand med en yogaklass i Jennifers närliggande yogacenter eller varför inte ute i det fria om vädret tillåter!     

Kontakta oss gärna för mer info och priser.

Sedan 1800-talets andra hälft har Arild lockat semesterfirare som eftersökt lugnet i denna inspirerande miljö.

 

Det unika ljuset, havet och Kullaberg har verkat tilldragande bland såväl konstnärer som turister.

Vår ambition är att bevara den gedigna pensionatskänslan i kombination med ett familjärt omhändertagande. Vårt personliga hotell och dess vackra omgivningar erbjuder en speciell upplevelse och passar såväl under familjesemestern, som vid en romantisk weekend, i goda vänners sällskap och konferenser.

På Strand Hotell har vi totalt 13 dubbelrum vilka är fördelade mellan huvudbyggnaden och vår sidobyggnad Utsikten. Samtliga rum är försedda med badrum. Rummen är uppdelade i tre olika kategorier med hänsyn till utsikten.

 

·  Kategori 1, rum med balkong och havsutsikt

·  Kategori 2, rum med balkong och utsikt mot trädgården och havet

·  Kategori 3, rum med utsikt över trädgården