Ā la Carte/Maj

Förrätter

Lagrad Matjesfilé
rågbröd, potatis, sprött bacon, gräddfil och hackade lökar med persilja och lite brynt smör
145,-

 

Vit sparris från Flensburg
Strands coppa på Linderödsgris med ramslöksmajonnäs och chapelure
165,-

 

Stekt Kalvbräss
brynta Hällestadssvampar på toast med timjan och picklade gula senapsfrön
175,-

Varmrätter

Bakad Torskrygg
grön sparris med brynt nässelsmör, stenbitsrom och gräddfil
310,-

 

Stekt Vårkyckling
brynta svampar från Hällestad med syltad gurka, skånsk grana och ramslökssky
310,-

 

Grillad Ryggbiff
sallad på tomater från Orelund med olivbröd och salvia
325,-

Efterrätter

Citronkaka
(Amalfi) citronverbena och vit quinoa från Fagraslätt
145,-

 

Pate Choux
med inkokt rabarber och mjölkchokladmousse
135,-

 

Ostar
Comté extra (ko), Petit Agour (får), Chčvre Affiné (get)
155,-

 

Tryfflar
Valhrona (Guanaja 70%), (Manjari 64%)
45,-

 

Råvarorna i denna ā la carte är närproducerade, till stor del ekologiska och i annat fall ursprungsmärkta.
Vänligen uppmärksamma personalen om eventuella allergier.