Ā la Carte/Juli

Förrätter

 

Lagrad matjesfilé
rågbröd, potatis, sprött bacon, gräddfil och hackade lökar med persilja och lite brynt smör
145,-

 

Skagen
räkor, majonnäs, dill, pepparrot, rostat rågbröd och stenbitsrom från Skälderviken
155,-

 

Spaghetti
blåmusslor, syltad citron, persilja, vitlök, Grana Padano och buljong
165,-/245,-

 

Pissaladičre
Strands Coppa på Olinge utegris med brynta kantareller, cornichons och getost från Vilhelmsdahl
165,-

 

 

Varmrätter

 

Torsk fr. Öresund
färska rödbetor, spritärtor och mild dragon, grillad havskräfta från Skälderviken och citronsmör
300,-

 

Stekt Piggvar
brynta kantareller, sauterad spenat, dill och pepparrot med forellrom
345,-

 

Lamm fr. Appeltorpet
(lägg & korv) sallad på tomater från Brunnby med Alpostkräm och olivbröd
295,-

 

Skånsk Ryggbiff
brynt broccoli med rostade mandlar och beurre de Montpellier samt vattenkrasse
315,-

 

Desserter

 

Hallon & Björnbär
mjölkchokladpannacotta
135,-

 

Cheesecake i glas
rabarber från Södåkra
135,-

 

Ostar
Comté Extra (ko), Petit Agour (får), Chčvre Affiné (get)
165,-

 

Tryfflar
Manjari och Guanaja
45,-

 

 

Råvarorna i denna ā la carte är närproducerade, till stor del ekologiska och i annat fall ursprungsmärkta