Ā la Carte/Sept-Okt

Förrätter

Lagrad matjesfilé
rågbröd, potatis, sprött bacon, gräddfil och hackade lökar med persilja och lite brynt smör
145,-

 

Jordärtskockssoppa
lättrökt duvbröst från Kullen, chips, torkade lingon och trattkantarell
165,-

 

Risotto
halstrad pilgrimsmussla med rostad mandel, syltad gurka och lite mynta
175,-/265,-

 

Varmrätter

Hälleflundra
potatis-& svartkålsfritt med blomkålskräm samt löjrom
320,-

 

Lamm fr. Apeltorpet
stekta gröna tomater från Brunnby, sockermajs och dragon
315,-

 

Skånsk Ryggbiff
bakade rödbetor, brynta svampar och stuvad spenat med muskot

 

Desserter

Plommon
mandelkaka, mjölkglass och mynta
135,-

 

Rårörda blåbär
chokladpudding och vispad grädde
135,-

 

Ostar
Comté Extra (ko), Petit Agour (får), Chčvre Affiné (get)
165,-

 

Tryfflar
Manjari och Guanaja
45,-

 

 

Råvarorna i denna ā la carte är närproducerade, till stor del ekologiska och i annat fall ursprungsmärkta