Ā la Carte/Juni

Förrätter

Lagrad Matjesfilé
rågbröd, potatis, sprött bacon, gräddfil och hackade lökar med persilja och lite brynt smör
145,-

 

Skagen
räkor, majonnäs, dill, pepparrot, Stenbitsrom från Skälderviken och smörstekt rågbröd
155,-

 

Vit sparris
Strands Coppa på Linderödsgris med fetaost från Tyringe, dragonkräm och chapelure
165,-

 

Varmrätter

Bakad Torskrygg
brynt grön sparris, spröd råg, havskräfta från Skälderviken med Sandefjordsås
310,-

 

Stekt Vårkyckling
rostad svamp från Hällestad, hasselnötter och sommarkål med asiagurka samt libbsticka
310,-

 

Grillad Ryggbiff
sallad på tomater från Orelund med olivbröd, salvia och sky
325,-

Efterrätter

Citronkaka
(Amalfi) citronverbena och vit quinoa från Fagraslätt
145,-

 

Pate Choux
med inkokt rabarber och mjölkchokladmousse
135,-

 

Ostar
Comté extra (ko), Petit Agour (får), Chčvre Affiné (get)
155,-

 

Tryfflar
Valhrona (Guanaja 70%), (Manjari 64%)
45,-

 

Råvarorna i denna ā la carte är närproducerade, till stor del ekologiska och i annat fall ursprungsmärkta.
Vänligen uppmärksamma personalen om eventuella allergier.