Ā la Carte/Augusti

Förrätter

Lagrad matjesfilé
rågbröd, potatis, sprött bacon, gräddfil och hackade lökar med persilja och lite brynt smör
145,-

 

Sydfransk fisksoppa
bakad torsk med krutonger, riven Comté extra och rouille
165,-/265,-

 

Risotto
salviabrynta kantareller, confiterad tupp från Genarp med asiagurka
175,-

 

 

Varmrätter

Hälleflundra
bondbönor och tomater från Brunnby, havskräfta från Skälderviken med krondillssky och Minimunk från Gäsene

310,-

 

Lamm fr. Apeltorpet
bakad aubergin och brynta kantareller, hackad persilja och syltad citron samt sky
315,-

 

 

Linderödsgris
(porchetta) brynta gulbetor med libbsticka och halvtorkade bigarråer samt sky
285,-

 

Desserter

Nypon
mandelkaka, glass och soppa
135,-

 

Rårörda blåbär
chokladpudding och vispad grädde
135,-

 

Ostar
Comté Extra (ko), Petit Agour (får), Chčvre Affiné (get)
165,-

 

Tryfflar
Manjari och Guanaja
45,-

 

 

Råvarorna i denna ā la carte är närproducerade, till stor del ekologiska och i annat fall ursprungsmärkta