Ā la Carte/Februari

Förrätter

Lagrad Matjesfilé
rågbröd, potatis, sprött bacon, gräddfil och hackade lökar med persilja och lite brynt smör
145,-

 

"Husets" Stenbitssoppa
lättrökt stenbit med grönsaksjulienner, äpple, gräslök samt rimmad rom på toast
165,-/225,-

 

Risotto
bakade rödbetor, valnötter och ankconfit med ruccola
165,-

Varmrätter

Torskrygg fr. Kattegatt
kompott på rotselleri med pocherat ägg och persilja samt blåmusslor
295,-

 

Kyckling fr. Munka
(grytstekt) salviabrynta rötter, knölar och svamp med citronsky
290,-

 

Lamm fr. Södåkra
(variation) cocobönor och savojkål i sky med skånsk Grana samt chapelure
315,-

Efterrätter

Chokladmousse
brownie, saltkola, rostade nötter och passionsfrukt
145,-

 

Havtorn
mandelkaka, mjölkglass och mynta
145,-

 

Ostar
Comté extra (ko), Petit Agour (får), Chčvre Affiné (get)
155,-

 

Tryfflar
Valhrona (Guanaja 70%), (Manjari 64%)
45,-

 

Råvarorna i denna ā la carte är närproducerade, till stor del ekologiska och i annat fall ursprungsmärkta.
Vänligen uppmärksamma personalen om eventuella allergier.