Festmenyer (minimum 12 pers)

Meny vår/sommar

Förrätter;

"Skagen" handskalade räkor i majonnäs, dill, citron och Kalixlöjrom med husets rostade rågbröd
165,-

 

Vit sparriscrčme med gravad lax, liten sallad på grön sparris & körvel med citronmarmelad och krutonger
150,-

 

Mild kallrökt torsk och pilgrimsmussla med salladsskott, små tomater, avokado och pepparrot
165,-

 

Carpaccio kalv med löjrom, syltad gulbeta och spenatcrčme
165,-

 

Varmrätter;

Grillad skånsk ryggbiff med svarpepparglaserade små morötter med potatis-& prästostcrčme, persilja och confiterad schalottenlök i sky
330,-

 

Variation på skånskt lamm med bakade små tomater, kompott på aubergin med mild vitlök och fine herbs, rostad nypoatis samt lammsky
330,-

 

Tupp från Genarp med salviastekta gulbetor och kantareller, råraka med brynt vispat senaps-& vinägersmör samt salviabuljong
315,-

 

Halstrad hälleflundra med grön sparris, spenat och grillad havkräfta, spröd västerbottenost och nypotatis i dill- beurre blanc
340,-

 

Torskrygg med bondbönor och kronärtskockor i citron-dragonbuljong samt potatiskompott med mild tryffel
340,-

 

Desserter;

 

Mjölkchokladpannacotta med jordgubbar i vaniljlag
140,-

 

Vit chokladmousse med inkokt rabarber och pistagekrokant
140,-

 

Karamellbrülée med röda bär och sorbet
140,-

 

*Observera att priserna inkluderar hyra av specialbeställda dukar samt servetter och all service som specialarrangemang innefattar