Festmenyer (minimum 12 pers)

Menyförslag Vår och sommar/2017

 

Förrätter:

 

 

"Skagen" handskalade räkor i majonnäs, dill, citron och Kalixlöjrom med husets rostade rågbröd

165kr

 

Vit sparriscréme med gravad lax, liten sallad på grön sparris & körvel med citronmarmelad och krutonger

150kr

 

Mild kallrökt torsk och pilgrimsmussla med salladsskott, små tomater, avokado och pepparrot

165kr

Carpaccio på kalv med stekt havskräfta, syltad gulbeta och spenatcréme

165kr

 

 

 

Varmrätter:

 

Grillad skånsk ryggbiff med svartpepparglaserade små morötter med potatis- och prästostcréme, persilja och confiterad schalottenlök i sky

330 kr

 

Variation på skånskt lamm med bakade små tomater, kompott på aubergin med mild vitlök och fine herbs, rostad nypotatis samt lammsky

330 kr

 

Tupp från Genarp med salviastekta gulbetor och kantareller, råraka med brynt vispat senaps- & vinägersmör samt salviabuljong

315 kr

Halstrad hälleflundra med grön sparris, spenat och grillad havskräfta, spröd västerbottenost och nypotatis i dill- beurre blanc

340kr

Torskrygg med bondbönor och kronärtskockor i citron- och dragonbuljong samt potatiskompott med mild tryffel

340kr

 

 

Dessert:

 

Mjölkchokladpannacotta med jordgubbar i vaniljlag

140 kr

 

Vitchokladmousse med inkokta rabarber och pistagekrokant

140kr

Karamellbrûlée med röda bär och sorbet

140 kr