Aktiviteter i området

Vi är tacksamma för närheten till ett av Skånes mest besökta naturreservat Kullaberg, och allt vad det har att erbjuda. Närheten till vattnet och de branta klipporna öppnar möjligheten för en mängd olika aktiviteter. Här kan berget och dess varierande natur och grottor betraktas och utforskas till fots, från hästryggen eller båt.


Kullaberg bistår med flerfaldiga vandringsleder. Från Arild promenerar ni till bygdens mest välkända konstverk Nimis på en timme. Verket har skapats av den omskrivne konstnären Lars Vilks och är mer än väl värt ett besök. Nimis är ett utmärkt utflyktsmål vid en liten avstickare. Varför inte ta med en trevlig picknickkorg som vi förbereder här på Strand utifrån era önskemål?


För er golfentusiaster finns både S:t Arild GK och Mölle GK. Båda banorna ligger inom 5-10 minuters bilavstånd. På S:t Arild finns även en 9-hålsbana för er golfsugna som saknar grönt kort.

 

Samla tanken, hämta energi och kom ner i varv efter ett yogapass. Vår partner Jennifer Hamming är utbildad holistisk hälsocoach och yogalärare. Är ni en större grupp kan vi arrangera en yoga session här på Strand. Allra bäst är att ta en vacker promenad längs med havet till hennes yoga studio. Eller varför inte yoga ute i denna enastående natur som erbjuds i och kring Arild? Jennifer utformar passet efter era tidigare erfarenheter. Alla är välkomna!


Vi har även samarbete med en av våra närliggande vingårdar. För er som önskar en stillsammare aktivitet utöver det vanliga arrangeras vinprovning med lokalt producerade viner.

 

Under två underhållande timmar lär Joachim Andersson ut verktygen för hur du arbetar upp ett superminne! Det är nämligen inget man föds med utan en förmåga man med rätt guidning snabbt kan träna upp. Efter work shopen är man nästintill upprymd då portarna till en helt ny värld har öppnats. Oerhört användbart i alla möjliga sammanhang. 

 

Efter en lång dag kan bastu och dopp i det blå vara lockande. Då har vi möjlighet att hyra in en mobil bastu som riggas i anslutning till en av Arilds vackra badplatser.

 

Med andra ord erbjuder bygden och våra samarbetspartners en lång rad olika aktiviteter. Varmt välkomna med era önskemål så hjälper vi er med kreativa förslag, allt för en så minnesvärd konferensvistelse som möjligt.