
Restaurangen
Jag har arbetat som kock på restauranger i Skåne, Köpenhamn, Paris och Uzès. Under min lärotid har jag blivit fostrad av kockar med genuin kärlek till hantverket. År 2004 tog jag och min familj över Strand Hotell vilket skapade möjligheten till att forma mitt eget kök.
På Strand Hotell lagar vi mat med stor omsorg och vi värnar om vårt hantverk som består av råvaror av högsta kvalitet. Vi använder närproducerade och ekologiska råvaror i så lång utsträckning som möjligt, och i annat fall ursprungsmärkta produkter.
Våra menyer baseras på de bästa tillgängliga råvarorna som säsongen har att erbjuda. Vårens primörer, sommarens mångfaldiga örter, skogens guldkorn om hösten och inte minst vinterns kryddor och rötter. Vår inspiration hämtar vi både från den skånska traditionen och det enkla från medelhavet.
”Sommartider på Strand”
Juni-Aug
Alla Dagar* fr. 18.00
À la Carte
*Stängt 2/6
*Abonnerat 2/8 och 23/8

”Stillsam Lunch vid Havet”
Vi har nu sommaruppehåll för vår ”Stillsamma lunch vid havet”.
I stället så övergår vi till:
Öppet alla dagar i veckan och vår À la carte fr. 18.00.
VARMT VÄLKOMNA att njuta av sagolika sommarkvällar och vår goda mat. De här månaderna ser ni solnedgången från våra verandor och terrass.
Middag på Strand à la carte
Hos oss på Strand lagar vi mat med stor omsorg och vi värnar om vårt hantverk som består av råvaror av högsta kvalitet. Vi använder närproducerade och ekologiska råvaror i så lång utsträckning som möjligt, och i annat fall ursprungsmärkta produkter. Vår inspiration hämtar vi både från den skånska traditionen och det enkla från medelhavet. Det ska vara enkelt att förstå vad vi lagar för mat.


Utsikten från vår restaurang är vacker med glasverandor som vetter mot Arild, Skälderviken och Bjärehalvön. Lika tilltalande är vår matsal där rymden och kakelugnen sätter sin prägel och havet skymtar. Även vår salong finns tillgänglig i samband med fördrink innan middagen, eller för er som vill komma förbi på ett glas efter långpromenad på Kullaberg.
Hos oss vill vi att våra gäster ska njuta av allt vi har att erbjuda beträffande god mat och dryck i en omhändertagande miljö.